miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:39

Acțiune a DGA Gorj!

DGA-anticoruptie
La 30 mai, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 11 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

În cei 11 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, instituția noastră s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire, cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional. Prin toate acţiunile sale, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I. Ieri, Serviciul Judeţean Anticorupţie Gorj a marcat ziua aniversară la Universitatea “Constantin Brâncuşi”  din Târgu Jiu – Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale prin desfăşurarea unei informări cu caracter preventiv, susţinută de inspector principal de poliţie Feţanu Simona Delia. „Sesiunea de informare anticorupţie a studenţilor şi cadrelor didactice  a avut drept scop creşterea gradului de conştientizare a consecinţelor la care grupul ţintă se expune în situaţia implicării în fapte de corupţie, atitudinea ce trebuie adoptată în relaţia cu personalul Ministerului Afacerilor Interne, reacţia la corupţie şi modul de sesizare a infracţiunilor de corupţie”, a spus Delia Fețanu.

loading...
Loading...

Citește și

Ăsta da curaj! Au trecut strada în Târgu-Jiu așa cum le-a venit lor, de față cu polițiștii

O acțiune de amploare efectuată, ieri, de polițiști, pe străzile din Târgu-Jiu a arătat că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.