vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:13

Activitate inedită: Cocoșul de Munte te provoacă la mișcare

munte-cocos

Asociaţia de Turism Montan „Cocoşul de Munte” din Braşov vă invită, în perioada 10-12 Iunie, la cea de a II-a ediţie a Trofeului „Cocoşul de Munte” ce se va desfăşura în Masivul Ciucaş, lângă Cabană Muntele Roşu. Și câţiva tineri din Gorj vor participa la competiție.

Acest eveniment este unul sportiv de tip outdoor challenge şi reprezintă a 2-a etapă din Campionatul Naţional de Turism Sportiv „Ştafeta Munţilor”.
La acest eveniment poate participa orice persoană, indiferent de condiţia fizică, experienţă sau vârstă. Tot ce au de făcut participanţii este să alcătuiască o echipa de 3 persoane cu care să se înscrie la una din cele 6 categorii de concurs: Open, Family, Feminin, Veterani, Elite sau Juniori. Probele de concurs sunt variante, iar cei care nu vor dori să participe la drumeţie şi vor rămâne în tabăra, îşi pot petrece timpul în cadrul diferitelor activităţi menite să îi bine dispună.
Pe lângă raidul montan (drumetia) concurenţii vor trebui să facă faţă şi altor probe. Proba teoretică, în care fiecare echipa trebuie să răspundă la un set de 15 întrebări de cultură generală referitoare la zona în care se desfăşoară competiţia. Altă probă este cea de orientare turistică, probă care se va desfăşura după terminarea traseului de regularitate. Evenimentul este organizat sub egida Campionatului Naţional de Turism Sportiv „Ştafeta Munţilor”.

loading...
Loading...

Citește și

Mitropolitul Olteniei la Lainici! Vezi FOTO!

Praznicul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului a fost cinstit şi anul acesta la Mănăstirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.