ACUZAT de MOARTEA fostei iubite!

După aproape un an de la moartea fostei sale iubite, Jim Carrey este acuzat în instanță de implicare în tragicul eveniment.

Soțul fostei iubite a lui Jim Carrey, Cathriona White, a depus o plângere oficială împotriva actorului în care îl acuză de moartea acesteia, potrivit Daily Mail.

Mark Burton pretinde, în documentele depuse la Curtea Supremă din California, districtul Los Angeles, că Jim Carrey a obținut ilegal medicamentele Ambien, Popranolol și Percocet și apoi i le-a dat Cathrionei White.

Sticluțe cu aceste trei tipuri de pastile au fost găsite în apartamentul lui White la momentul în care trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de poliție, în luna septembrie anul trecut.

Toate aceste medicamente au fost prescrise pe numele Arthur King, un pseudonim folosit de Carrey.

Burton îl acuză pe Carrey că o controla în mod inexplicabil pe White și că i-ar fi trimis un mesaj pe telefon după ce a murit în care dă de înțeles că pastilele i-au fost furate, tocmai ca să scape de o eventuală investigație a poliției.

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.