Acuze grave în Senat: Se cere intervenţia procurorilor

Scandal imens în Senatul României şi acuze grave la adresa unor membri marcanţi. Se cere intervenţia procurorilor pentru posibile falsificări de semnături în Comisia de Învăţământ. Cei din partidul lui Traian Băsescu au semnalat posibilele nereguli. Este vorba despre proiectul de lege iniţiat de Ecaterina Andronescu şi aprobat de Comisia de Învăţământ a Senatului, prin care se amână concursurile de directori din învăţământul preuniversitar.

„În spaţiul public circulă informaţii contradictorii despre modul în care a fost semnat proiectul de lege iniţiat de Ecaterina Andronescu şi aprobat de Comisia de Învăţământ a Senatului, prin care se amână concursurile de directori din învăţământul preuniversitar. Secretarul Comisiei pentru învăţământ din Senat, Dumitru Oprea, a declarat presei că nu a participat la şedinţa în care s-a aprobat proiectul, nu şi-a pus semnătură pe acest proiect şi nici nu a delegat pe altcineva să semneze.

Ecaterina Andronescu a declarat că: „Ştiu că secretarul comisiei, domnul Dumitru Oprea a lipsit, eu am semnat raportul ca preşedinte al comisiei. Doamna consilieră de la comisie a luat semnătura de la domnul Dănut (Cristian Dănuț Mihai ), vicepreşedinte al comisiei. Cristian Dănuț Mihai a declarat că „semnătura seamănă cu a lui dar el nu a semnat, astfel încât va face şi o notă scrisă către preşedintele Senatului”.

PMP consideră că sunt suficiente motive ca Procuratura Generală să se autosesizeze, pentru a lămuri dacă există o infracţiune de falsificare a semnăturilor în Comisia de Învăţământ a Senatului.”, anunţă cei de la PMP, conform unui comunicat de presă.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *