duminică , 24 septembrie 2017 - 22:31

Administraţia CEO prezintă cheltuielile companiei

ceo

Comisia mixtă a CEO se întruneşte astăzi după-amiază. Discuţiile dintre sindicate şi directorii CEO vizează acordarea unor ajutoare sociale, programul de lucru al angajaţilor în luna decembrie, rectificarea bugetului companiei.

De asemenea, liderilor organizaţiilor li se vor prezenta cheltuielile companiei pe 10 luni. Liderii de sindicat încă aşteaptă rectificarea fondului de salarii: „Cu rectificarea a rămas ca-n tren. Oamenii îşi vor primi salariile în decembrie, dar începând cu ianuarie, CEO este pe minus, angajaţii vor fi foarte afectaţi”, a spus preşedintele SME Jilţ Turceni, Adrian Marciuc.

loading...

Citește și

Secretar de stat de la ENERGIE, în VIZITĂ la CEO

Secretarul de stat Doru Vișan este așteptat, vineri, la CE Oltenia. Vizita oficialului face parte …

Un comentariu

  1. Bozza, Popescu si Cibotarica, prin contractul de mandat in care lise plateste sederea in Tg JIu, ca la parlamentari, cresc cheltuielile CEO cat 30 muncitori. Hai sa mai dam afara 30 muncitori ca am adus 3 derbedei la conducerea CEO nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.