AFACERIST CUNOSCUT din Gorj se MUTĂ! „VÂND TOT și…”

scarlat-iriza

E decis să părăsească județul, dacă Partidul Național Liberal va obține la Gorj, în alegerile din 11 decembrie, mai mult de un mandat de parlamentar.

Candidatul ALDE la Senat a reacționat după ce liberalul Gheorghe Pecingină a declarat că nici el, nici Dian Popescu nu vor ajunge din nou parlamentari. „Dian Popescu mai bine ar trece în PSD, că e lucru clar. Nu ia mandatul de deputat și o spun cu atâta credință. Cunosc și structurile ALDE în amănunt la membru și o spun public, Dian Popescu nu va lua un mandat de deputat. Nu am spus că structurile ALDE nu-l ajută, dar le cunosc eu foarte bine. Dian Popescu și cu Scarlat Iriza nu au trecere la oameni și asta contează într-un partid mic, dacă nu ești lider și nu poți să-i conduci, să-i coalizezi. E foarte greu ca Dian Popescu să ia pe aia 5%”, a spus avocatul. În replică, Scarlat Iriza afirmă că PNL nu va lua mai mult de 10% în alegerile de luna viitoare.”Eu mă cobor la nivelul lui Pecingină? Ăla nu știe nici aritmetică. Noi ne gândim că ajungem la 20%, nici nu ne gândim la 5%. 5% ia PNL. Eu sunt în campanie cu domnul senator Dian Popescu, viitor deputat ALDE și văd cum ne primesc oamenii. Cred că Pecingină nu are simțul realității. Trăiește pe altă planetă. Am văzut ce vor oamenii și toată lumea îl iubește pe Tăriceanu și ALDE. ALDE va face o surpriză frumoasă în Gorj și va lua cel puțin 20%, iar PNL o să se mulțumească cu jumătate de deputat, adică cu 10%. Eu îmi vând toate proprietățile și plec în Ardeal, dacă PNL ia mai mult de un deputat. Eu cunosc realitatea, vorbesc din teren, nu din cărți”, a declarat Iriza.

Se vede SENATOR

Scarlat Iriza a făcut calculele și crede că va ajunge din nou în Parlament, de data aceasta ca senator. „Mie îmi trebuie peste 10% și Barbu să ia sub 20% și targetul ăsta se poate realiza foarte ușor. Pe unde am umblat, prin teren, nu am auzit pe cineva că îl votează pe Barbu, nu îl pun pe Vâlceanu, pentru că la el e altă treabă”, a conchis deputatul.

loading...
Loading...

Citește și

Lista CÂȘTIGĂTORILOR festivalului Tineretului

O nouă ediție a Festivalului Tineretului a avut loc la Godineşti duminică pe scena nou …

2 comentarii

  1. hai pariu ca nu intrati in parlament…

  2. Poti sa te muti deacum .Oricum tu nu iesi parlamentar…cu Dihan si Tariceanu….astia sunt oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.