Afacerist gorjean în RĂZBOI cu amantul soției!

Soţul infidel al Cristinei Spătar a turbat de gelozie! După ce regina a avut o întâlnire, la hotel, cu tânărul afacerist Călin Donca, soţul acesteia a trecut la jigniri şi ameninţări. Presupusul “amant” a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Emisiunea CANCAN.RO, în care lămureşte situaţia dintre el şi Cristina Spătar. Ba mai mult, nu se fereşte să-i dea soţului infidel şi alte sfaturi  care ar putea să-l scoată mai rău din sărite.

De când a fost eliberat din puşcărie, soţul Cristinei şi-a luat toată libertatea de a face ce vrea cu viaţa lui sexuală. Cristina Spătar şi-a văzut soţul în repetate rânduri petrecând alături de domnişoare sexy. Deşi s-au ameninţat reciproc cu divorţul, niciunul n-a făcut încă primul pas. Săptămâna trecută, însă, cântăreaţa a făcut paşi spre hotelul în care a petrecut vreo trei ore alături de un tânăr chipeş! Călin Donca, un afacerist prosper din Braşov pasionat de maşini cum rar se văd pe străzile din România. După întâlnirea de la hotel, Călin ne-a declarat că este interesat de Cristina Spătar doar profesional, adăugând însă că aceasta merită mai mult din partea soţului ei. De aici, a început războiul.
sursa: cancan.ro
loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *