duminică , 19 noiembrie 2017 - 6:52

AFACERIŞTII denunță ABUZURILE polițiștilor de la Tismana: „Se comportă ca niște arnăuți care colectează birul”

politist-2

Câțiva oameni de afaceri, care derulează activități de exploatare forestieră în zona Padeș-Tismana, se plâng că, de câteva luni de zile, de când a fost instalat noul șef al Poliției Oraș Tismana, sunt abuzați de polițiști, iar acesta se laudă pe la chefuri cu numărul de amenzi aplicate s-au confiscările de material lemnos pe care le fac.

Afaceriștii s-au plâns, într-un memoriu adresat primarului orașului Tismana, prefectului de Gorj, inspectorului șef al IPJ și chiar ministrului de Interne, de faptul că, de la numirea inspectorului principal Radu Mircea Vlădulescu în funcția de șef peste polițiștii de la Tismana, asupra lor sunt comise abuzuri de către agenții subordonați acestuia.
”Suntem în permanență sancționați din motive hilare pe care nimeni nu le poate explica. Sunt confiscate mașini cu material lemnos care au forme legale sau direct din rampa de tăiere, iar mai nou sunt confiscate lemne din curtea casei cetățenilor, fără ca acestea să fie cubate de personal silvic specializat”, se arată în reclamație.
Oamenii de afaceri spun că din cauza comportamentului neadecvat al polițiștilor câțiva agenți economici care prestau servicii pe raza orașului Tismana au decis să-și înceteze activitatea și să plece din zonă.
”Polițiștii se comportă ca niște arnăuți care colectează birul de la țărani. Există și un concurs între aceștia spus chiar de ei când sunt la chefuri, constând în faptul că cel care dă cele mai multe amenzi sau confiscă mai mult material lemnos este avansat la excepțional și va lua salariu de excelență”, precizează afaceriștii.
Afaceriștii spun că au mai semnalat aceste aspecte însă nu s-a luat nici o măsură, însă de această dată sunt deciși să protesteze în fața sediului IPJ și la Prefectura Gorj pentru a-și face cunoscute nemulțumirile.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Un comentariu

  1. bine va face ! bravo Domnule Sef ! asa trebuie facut peste tot in tara asta ! mai bine sa plece decat sa taie tot ce pot ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.