luni , 23 octombrie 2017 - 16:17

Află de când se STRICĂ vremea!

Vremea începe să se răcorească de la jumătatea acestei săptămâni, astfel că maximele din Capitală nu vor mai trece miercuri de 28 de grade.

Luni 
Vreme caldă în toată țara, maxime între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 12 şi 20 de grade, uşor mai scăzute doar în depresiuni. Posibile averse în vest și în zonele montane.

La București, va fi soare, iar temperatura va ajunge la 31 de grade.

Marți
Vreme caldă cu maxime între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 8-10 grade în depresiuni şi în jurul a 20 de grade pe litoral. Averse spre seară în vest și în zonele montane.

În Capitală, maxima va atinge 30 de grade și va fi soare.

Miercuri 
Se răcește și revin aversele în regiunile estice şi în zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă în zonele joase de relief.

Și în București sunt posibile averse  spre seară, iar temperatura nu va depăși 28 de grade.

loading...
Loading...

Citește și

Femeie prinsă la FURAT într-un supermarket din Târgu Jiu!

La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.