Află secretele de frumusețe din întreaga lume

sanatate

Timp de secole, secretele de frumusețe din întreaga lume au fost transmise de la mame la fiice. Acum, unele dintre aceste sfaturi ar putea părea familiare, în timp ce altele pot fi o raritate. Ești curioasă să știi care sunt secretele femeilor frumoase de pe glob?
Te-ai întrebat vreodată de ce femeile din Italia au pielea fără cusur, cele din Franța unghiile lucioase și impecabile, sau care este secretul femeilor din Pakistan în ce privește părul gros, puternic și mătăsos?
Secretele călătoresc în timp și spațiu. Cu toate că pot fi la îndemâna oricui, există câteva reguli de bază care sunt universale, care pun baza unei pieli perfecte și peste care nu poți trece. În primul rând, pielea trebuie să fie mereu hidratată. Bea multă apă, aplică măști pe bază de ingrediente naturale și evită produsele de îngrijire care sunt pline de substanțe chimice.

Iată care sunt genialele secretele de frumusețe din întreaga lume:

Femeile din Italia folosesc usturoiul
Bun, vechi și cu un miros puternic, usturoiul conține proprietăți antibacteriene și antiseptice. Atunci când se confruntă cu afecțiuni ale pielii precum coșurile, femeile din Italia iau un cățel de usturoi, îl curăță și-l taie pe jumătate. Apoi freacă ușor pe coș, care se uscă. Acest secret de frumusețe italian poate, de asemenea, veni în ajutor când te confrunți cu căderea părului.
Sfat: Atunci când atinge pielea, sucul din usturoiul ustură un pic. Dacă ai pielea sensibilă, nu încerca acest tratament, deoarece poate agrava problema.

Femeile din Franța folosesc sucul de lămâie pe unghii
Unghiile îngrijite sunt foarte importante pentru orice femeie, iar secretul doamnelor din Franța pentru unghii puternice și lungi este sucul de lămâie. Atunci când pe unghii este aplicat mereu lac, acestea pot deveni fragile și uscate. Pentru a evita acest lucru, în Franța, femeile înmoaie unghiile în suc de lămâie pentru a îndepărta oja, care este mai eficient decât acetona.

Femeile din Pakistan folosesc petale de trandafir pentru buze
Doamnele din Pakistan sunt cunoscute pentru dragostea lor față de minunații trandafiri. Acestea culeg petale de trandafir, pe care le strivesc într-o cantitate mică de lapte pentru a obține consistență sub formă de pastă. Amestecul obținut îl aplică pe buze pe timpul nopții și se spală dimineața.

Femeile din Grecia folosesc mierea pentru piele
Cunoscute pentru pielea roz, strălucitoare, femeile din Grecia se folosesc de miere, care are proprietăți antibacteriene. Amestecă 1 lingură de miere cu una de ulei de măsline. Masează pielea cu pasta obținută, pe care o lași să acționeze 30 de minute, după care clătești.

Femeile din Venezuela aplică avocado pe păr
Avocadoul este o sursă de antioxidanți și vitamine, care hrănesc, repară și regenerează foliculii de păr deteriorați. Pentru un păr gros, puternic și lung, așa cum îl au femeile din Venezuela, trebuie să prepari o mască din avocado copt. Se pasează bine conținutul, iar pasta obținută o aplici pe păr și o lași să acționeze 30 de minute, după care-l speli cu șampon hidratant și-l clătești cu apă din abundență.

loading...
Loading...

Citește și

Scapă de negi cu cenușa din muguri arși de mesteacăn

Pentru a scăpa de negi, atât de inestetici, terapeuții naturiști recomandă tratamentul cu cenușă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *