Ai cumpărat asta din Lidl? Du-te URGENT ÎNAPOI!

Reprezentanții unui lanț de supermarket-uri își roagă clienții să se întoarcă urgent la case, pentru înapoia un produs alimentar cumpărat de pe rafturile magazinelor, din cauza pericolului infectării cu Salmonella.
Este vorba de rețeaua Lidl România, care a emis, astăzi, o alertă alimentară. Aceasta vizează retragerea urgentă de pe piață a pungii de nucă de cocos deshidratată, la pungă de 200 de grame, în urma unui anunț făcut chiar de producător (societatea August Topfer & Co). Este vorba de spre nuca de cocos deshidratată care are termen de valabilitate 10 decembrie 2016. Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice (Salmonella spp), deși până acum nu s-au înregistrat reclamații referitoare la acest produs. Lidl îi roagă pe consumatori să returneze produsul în orice magazin, indiferent dacă au păstrat sau nu bonurile de casă.

Citeste mai mult aici http://cyd.ro/alerta-alimentara-reprezentantii-lidl-romania-roaga-clientii-sa-se-intoarca-urgent-la-case-daca-au-cumparat-acest-produs/ .

loading...
Loading...

Citește și

Vremea se schimbă RADICAL!

Marti (24 aprilie)  Vremea va fi deosebit de caldã, dar va deveni, în general instabilã, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *