Ai iPhone? Trebuie sa stii asta! Ce se intampla daca faci ultimul update

iphone

Apple a adaugat un nou sistem de siguranta.

Odata cu noul update de pe iPhone, Apple a adaugat un mod discret de a chema politia sau o ambulanta. Update-ul urmeaza sa fie lansat in cateva saptamani, scrie Telegraph.

Apasarea butonului de power de 5 ori la rand va suna la serviciul de urgenta si va trimite si o alerta catre un contact de urgenta desemnat de utilizator, dezvaluind si locatia. Functia „Emergency SOS” poate fi dezactivata in setari.

Desi ar putea duce la situatii in care serviciul de urgenta va fi accesat din greseala, reprezinta un mod de a emite o alerta in cazul unei probleme serioase sau in cazul in care ecranul telefonului se sparge.

Functia va fi inclusa in iOS 10.2 si a aparut in versiunile beta pentru dezvoltatori. Cel mai probabil, versiunea finala va fi lansata pana la sfarsitul acestei luni.

sursa: yoda.ro

Citește și

Prima problemă raportată de utilizatorii de Galaxy S8! Samsung a reacționat imediat

Display-ul impresionant al noului flagship Samsung are o problema pentru anumiti utilizatori. Un numar semnificativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.