joi , 23 noiembrie 2017 - 11:06

AJOFM Gorj anunță peste 200 de locuri de MUNCĂ și salarii de 1.000 de EURO

ajofm-someri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES România oferă 250 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră în agricultură (pentru culegători de mazăre).

„Astfel, angajatorul danez GREENPEAS oferă 150 locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca şi 100 locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Portugalia. Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilitaţilor de muncă şi socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători. Aplicanţii trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani, să fie adaptabili la muncă fizică grea, indiferent de climă, să aibă automotivare pentru munca în acord şi să fie vorbitori de limba engleză nivel minim”, se arată în anunţ.

Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă

În Danemarca salariul este 0,6 euro brut/kg + alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. În Portugalia salariul minim pe lună/persoana pentru 172 de ore de lucru este de 690 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg pe lună, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,35 euro/kg, ca bonus la salariul minim. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze, spun reprezentanții AJOFM Gorj.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.