joi , 21 septembrie 2017 - 4:39

ALARMĂ | Carierele CE Oltenia NU au stocuri de cărbune! SEN, pus în PERICOL!

cariera-excavator-carbune

Tehnocraţii de la Ministerul Energiei nu realizează că, prin politica lor de a pune CEO-ul pe butuci, pun în pericol Sistemul Energetic Naţional. Cel puţin aşa susţin şefii organizaţiilor sindicale din companie.

Pericol mare cu energia, spune liderul sindicatelor din Jilţ, Adrian Marciuc: „Nu avem stocuri de cărbune pentru că nu avem fronturi de lucru iar excavatoarele stau. Nu avem fronturi de lucru pentru că administraţia companiei sub coordonarea ministerului Energiei nu a rezolvat nici până acum problema exproprierilor. De un an, cerem să se facă angajările solicitate de proprietarii de terenuri pentru ca aceştia să se dea la o parte din faţa lucrărilor miniere. Termenul legal după disponibilizări, pentru noi angajări este de 45 de zile. În cazul CEO, acest termen expiră la data de 5 decembrie. Vreau să văd dacă administraţia companiei va da drumul acestor angajări, după 5 decembrie, angajări care, dacă se făceau cum s-a convenit în documentele încheiate între directorii CEO şi reprezentanţii comisiei mixte, carierele nu aveau acum probleme să funcţioneze normal”, a mai spus liderul.

loading…
loading...

Citește și

FOTO: CENTRUL TÂRGU-JIULUI, INUNDAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.