sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:53

ALARMĂ | Carierele CE Oltenia NU au stocuri de cărbune! SEN, pus în PERICOL!

cariera-excavator-carbune

Tehnocraţii de la Ministerul Energiei nu realizează că, prin politica lor de a pune CEO-ul pe butuci, pun în pericol Sistemul Energetic Naţional. Cel puţin aşa susţin şefii organizaţiilor sindicale din companie.

Pericol mare cu energia, spune liderul sindicatelor din Jilţ, Adrian Marciuc: „Nu avem stocuri de cărbune pentru că nu avem fronturi de lucru iar excavatoarele stau. Nu avem fronturi de lucru pentru că administraţia companiei sub coordonarea ministerului Energiei nu a rezolvat nici până acum problema exproprierilor. De un an, cerem să se facă angajările solicitate de proprietarii de terenuri pentru ca aceştia să se dea la o parte din faţa lucrărilor miniere. Termenul legal după disponibilizări, pentru noi angajări este de 45 de zile. În cazul CEO, acest termen expiră la data de 5 decembrie. Vreau să văd dacă administraţia companiei va da drumul acestor angajări, după 5 decembrie, angajări care, dacă se făceau cum s-a convenit în documentele încheiate între directorii CEO şi reprezentanţii comisiei mixte, carierele nu aveau acum probleme să funcţioneze normal”, a mai spus liderul.

loading…




loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.