Alba-neagra cu INSOLVENȚA Complexului

insolventa

Complexul Energetic Hunedoara va ieşi din insolvenţă pentru a doua oară, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis, ieri, să anuleze decizia Tribunalului Hunedoara prin care, în luna iunie a acestui an, a fost deschisă procedura în acest sens. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, ieri, citat de News.ro, că instanţa a soluţionat apelurile formulate împotriva hotărârilor pronunţate de judecătorul sindic în dosarul de insolvenţă al Complexului Energetic Hunedoara Petroşani şi a dispus anularea încheierilor atacate.

Onorariu

Muntean a mai spus că, în urma rejudecării, instanţa a respins cererea privind deschiderea procedurii generale a insolvenţei, formulată de către debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA Petroşani, precum şi de către creditori. Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Alba Iulia a mai stabilit suma de 32.000 lei onorariul administratorului judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova pentru perioada 07.01.2016 – 03.05.2016 în care a desfăşurat administrarea specială a complexului. În luna iunie a acestui an, Complexul Energetic Hunedoara (CEH), societate aflată în portofoliul Ministerului Energiei, a intrat în insolvenţă pentru a doua oară, printr-o decizie a Tribunalului Hunedoara.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *