vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:16

Alba-neagra cu INSOLVENȚA Complexului

insolventa

Complexul Energetic Hunedoara va ieşi din insolvenţă pentru a doua oară, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis, ieri, să anuleze decizia Tribunalului Hunedoara prin care, în luna iunie a acestui an, a fost deschisă procedura în acest sens. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, ieri, citat de News.ro, că instanţa a soluţionat apelurile formulate împotriva hotărârilor pronunţate de judecătorul sindic în dosarul de insolvenţă al Complexului Energetic Hunedoara Petroşani şi a dispus anularea încheierilor atacate.

Onorariu

Muntean a mai spus că, în urma rejudecării, instanţa a respins cererea privind deschiderea procedurii generale a insolvenţei, formulată de către debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA Petroşani, precum şi de către creditori. Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Alba Iulia a mai stabilit suma de 32.000 lei onorariul administratorului judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova pentru perioada 07.01.2016 – 03.05.2016 în care a desfăşurat administrarea specială a complexului. În luna iunie a acestui an, Complexul Energetic Hunedoara (CEH), societate aflată în portofoliul Ministerului Energiei, a intrat în insolvenţă pentru a doua oară, printr-o decizie a Tribunalului Hunedoara.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

CEO, vânzări la preţuri RECORD! Ce spune ŞEFUL judeţului

Cosmin Popescu speră ca şefii CEO să aibă inteligența să facă achizițiile necesare pentru a-şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.