luni , 11 decembrie 2017 - 22:55

Alertă cu BOMBĂ!

Două noi alerte cu bombă au fost semnalate miercuri după-amiază în Belgia, la aeroportul şi gara din Charleroi, după ce cu câteva ore în urmă Gara de Nord şi sediul Parchetului din Bruxelles au fost evacuate în urma unor alerte similare, scrie presa belgiană, potrivit Agerpres.

Alertele de la Charleroi a fost declarate în urma unui apel telefonic anonim, iar autorităţile au decis evacuarea gării şi au luat măsuri de securitate suplimentare la aeroport. Traficul feroviar a fost perturbat, iar câteva curse aeriene au înregistrat întârzieri.

Dar, la fel cum s-a întâmplat în cazul alertelor anterioare, verificările efectuate au infirmat existenţa vreunui pericol.

În aceeaşi zi, doi poliţişti au fost înjunghiaţi de un individ în cartierul bruxellez Schaerbeek. Anchetatorii belgieni afirmă că au găsit dovezi care conduc la concluzia că atacatorul ar fi acţionat ca parte a unui atentat terorist.

Deocamdată nu este clar dacă există vreo legătură între acest atacator şi alertele cu bombă.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.