luni , 11 decembrie 2017 - 19:13

ALERTĂ la CE Oltenia! CONSEMNAŢI la serviciu!

excavator

La CE Oltenia s-au format comandamente de iarnă iar şefii de sucursale, termocentrale şi cariere sunt „consemnaţi” la serviciu. Parte a membrilor Directoratului merg zilnic în cariere şi termocentrale pentru a verifica dacă activitatea se desfăşoară cum trebuie. CE Oltenia este producătorul de bază în energie iar de câteva săptămâni compania a funcţionat cu 9 grupuri energetice.

Vârful perioadei de ger extrem este marţi, iar CE Oltenia are pregătite să intre în funcţiune, dacă situaţia o cere, încă două grupuri energetice.„Sunt responsabili în toate punctele de încărcare, directorii sunt în cariere şi în termocentrale. Sunt pregătite ceaiuri pentru salariaţii care lucrează în condiţii grele, care muncesc afară la temperaturi extreme. În cariere s-au înregistrat -21 de grade… Avem comandamente de iarnă de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Toată lumea este implicată iar activitatea nu are de suferit. Suntem aici ca să ne asigurăm că CE Oltenia va asigura siguranţa Sistemului Energetic Naţional. Funcţionăm cu nouă grupuri şi sunt pregătite alte două, în cazul în care va fi nevoie. CEO este la datorie, ca de fiecare dată”, a spus managerul companiei, Sorinel Boza.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! ȚINEA O FERMĂ DE VACI ÎNTR-O PUNGĂ! Primar din Gorj, FIICA acestuia și funcționari ai OJFIR, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ de DNA pentru o FRAUDĂ de 40.000 de euro

Procurorii anticorupție din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis în judecată pe Michy …

Un comentariu

  1. Dacă liderii de sindicat nu ar fi corupți s-ar asigura şi ei că salariații ar primi lefuri mărite după 8 anI. Dacă nu cer acum ,la primăvară e prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.