Alți doi români, dispăruți la Nisa! Rudele nu-i găsesc

Alți doi români au fost dați dispăruți după atentatul din Nisa, când un terorist a intrat cu camionul în oamenii adunați să vadă focul de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței. 14 iulie 2016 rămâne o dată neagră în istorie, iar faleza Promenade des Anglais, locul în care și-au pierdut viața 84 de persoane.

Pe pagina de Facebook SOS Nice, pe care se adună anunțurile cu privire la cei care rămân de negăsit după atentatul din orașul francez, a apărut un mesaj de alertă cu privire la alți doi cetățeni români care nu au fost găsiți de rude și prieteni.

Alexandru Goldan, un tânăr născut în 1989, în Tulcea, și Elena Condei, născută în 1985, din Bacău, sunt de negăsit. Ei erau în vacanță pe Coasta de Azur și sunt stabiliți în Insula Capri. Familia și prietenii cer orice fel de informații despre cei doi.

https://www.facebook.com/helpnice/photos/pcb.151031425303143/151031368636482/?type=3

 

loading...

Citește și

FOTO: Purtătoarea de cuvânt a IPJ Gorj, MESAJ către soțul ei! Ce s-a întâmplat, azi!

„Au trecut primii cinci ani din povestea noastră. În continuare va fi o poveste lungă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.