Amenințată cu arma în camera ei de hotel. Hoții ar fi furat bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari

51762526 Celebrities at the Hype Energy Drinks U.S. Launch in Nashville, Tennessee on June 2, 2015. Celebrities at the Hype Energy Drinks U.S. Launch in Nashville, Tennessee on June 2, 2015. Pictured: Kim Kardashian FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
51762526 Celebrities at the Hype Energy Drinks U.S. Launch in Nashville, Tennessee on June 2, 2015. Celebrities at the Hype Energy Drinks U.S. Launch in Nashville, Tennessee on June 2, 2015.
Pictured: Kim Kardashian FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, USA – +1 (818) 307-4813

Kim Kardashian a fost amenințată cu arma, în camera sa de hotel din Paris, de doi bărbați îmbrăcați în polițiști. Vedeta TV nu a fost rănită de agresori, însă se află în stare de șoc, relatează BBC News.

”Kim Kardashian West a fost ameninţată cu arma în camera sa de hotel din Paris, în această seară, de doi bărbaţi mascaţi îmbrăcaţi în poliţişti. Este în stare de şoc, dar nu a suferit răni fizice”, a transmis un purtător de cuvânt al lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian ar fi avut în camera de hotel bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari, care au fost furate de cei doi hoți. Mai exact, cei doi infractori ar fi luat o cutie cu bijuterii în valoare de 6,7 milioane de dolari și un inel a cărui valoare se ridică la 4,5 milioane de dolari, notează Daily Mail.

Cei doi hoți ar fi intrat în clădire în timpul nopții și l-au încătușat pe agentul de pază. Au ajuns apoi în camera de hotel a lui Kim Kardashian, au amenințat-o pe aceasta cu o armă, iar apoi au legat-o și au închis-o în baie.

Oficiali ai poliţiei din capitala franceză au confirmat faptul că a avut loc un jaf, în care a fost implicată Kardashian, care nu era înarmată, şi că o investigaţie se află în desfăşurare.

Kanye West a întrerupt un concert
Incidentul a ieșit la iveală la scurt timp după ce rapperul Kanye West a întrerupt concertul pe care îl susținea la Meadows Festival în New York. El a spus spectatorilor săi că trebuie să plece din cauza unei ”urgenţe familiale”.

”Din cauza unei urgenţe familiale, Kanye West a fost nevoit să îşi încheie recitalul. Apreciem show-ul pe care l-a făcut în încheierea Meadows Festival. Gândurile noastre merg spre West şi familia sa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Kim Kardashian se afla în Franţa pentru a lua parte la Săptămâna Modei de la Paris, alături de mama sa, Kris Jenner, şi de sora Kendall Jenner.

Ea a părăsit capitala Franței, luni dimineața, însoțită de asistentul ei personal și de bodyguardul Pascal Duvier.
loading...
Loading...

Citește și

Cine au fost cei avansaţi, astăzi, la IPJ Gorj în gradul de comisar şef de poliţie şi în gradul de comisar de poliţie!

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române au fost avansaţi în grad de comisar şef de poliţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *