Americanii, interesaţi să investească la noi

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat la Digi24 că sunt noi interese ale unor companii mari americane pentru investiţii în România. El a subliniat că investitorii au nevoie, printre altele, de legislaţie economică clară şi de un mediu care nu e corupt.

„Investitorii americani au nevoie de predictibilitate în ce priveste legislaţia economică, regimul fiscal, au nevoie de un regim mai puţin birocratic în ce priveşte comunicarea pe decizii de investiţie, au nevoie de un mediu privat românesc capabil să interacţioneze cu cel american în lumina unor concepte moderne de relaţii comerciale, au nevoie de un mediu care nu e corupt. Aici, oricum lucrurile stau mult mai bine. Mai nou sunt potenţiali investitori mulţumiţi de progrese pe toate aceste domenii, dar întotdeauna e loc de mai bine.”, a spus Maior la Digi24.

Ambasadorul României în SUA a declarat că are semnale că în multe domenii – IT, energie – există noi interese ale unor companii mari americane să investească în România. „Ar fi extraordinar pentru consolidarea relaţiei cu SUA în adâncime, nu doar in zonele clasice”, a declarat George Maior.
Sursahttp://www.economica.net/george-maior-sunt-noi-interese-ale-unor-companii-mari-americane-de-a-investi-in-romania_124802.html#ixzz4J51Ecb69

loading...
Loading...

Citește și

Prinși BĂUȚI la volan!

La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au depistat …

2 comentarii

  1. ”Mediu care nu e corupt”,”concept modern de relatii comerciale”,”regim mai putin birocratic”.ACESTE CONCEPTE NU SE POTRIVESC CU IDEOLOGIA JUCHE [CIUCE] DE LA GORJ. Cautati in alta zona!

  2. Enceladus, iar te grabesti sa tragi concluzii fara sa citesti pana la capat!!! Sa nu trec de noutatea ca, stimata Ultima Ora( de curs? )a trecut la un nou nivel de informare!! De la sursa” tot internetul” , Libertatea si Click, citeaza Digi 24!! Altceva!! Sa sari santul de la Vancea si ” cea mai tare patroana” , la americani si Maior , e ceva!! Cand a zis Maior ” la noi”, probabil se referea la parcurile industriale de langa Cluj, Oradea, Arad si Timisoara, plus ” investirea” in 30-40 de burse pentru olimpicii romani!! Asa ca daca te asteptai ca deja e deranj mare pe la CJ Gorj,primariile Rovinari , Motru si Bumbesti, sa toarne asfalt, dungi pe drumuri si alei, plus ceva matura, spune-le sa ia o pauza!! Or sa-i astepte pe americani exact cat i-au asteptat Maniu, Coposu, Alionescu luptand prin munti, preotii inchisi de comunisti prin ocne!! Din 2076, sa fie pregatiti, VIN AMERICANII!! De ce sa investeasca in ROmania in IT, cand au ” investit” deja? L-au cazat pe cel mai bun IT-ist roman, si unul din primii 5 hackeri din lume pentru 5 ani si doua luni!! De ce 5 ani, cand infractiunile de care era acuzat erau incadrate la peste 25 de ani? Sa termine scoala cu diploma americana, necesara pentru angajare!! Ati mai auzit ceva de cei 17 superinteligente in IT din Dragasani si Rm Valcea, expulzati pentru fraude informatice?? INVESTITII AMERICANE!! Ce sa caure americanii la ” noi”?? Sa discute cu parteneri ca Mischie, Morega, Calinoiu, Carciumaru,Mantog, Vulpe,Ciurel,Maioreanu, Vlaicu,Grivei,Vacaru,Ciobanu,Angheloiu,Petrescu,Iriza, ….PONTA!!!? Pentru a va lamuri definitiv, cititi va rog, postarea celui infiat de PSD Gorj sa ” deschida lista” reprezentantilor Gorjului in Parlament, despre opera si viata celui mai MARE OM pe care l-a sortit Dumnezeu sa se nasca pe pamantul de langa Jiu!! Este posibil ca din cei aproximativ 3200 de turisti straini ce viziteaza Gorjul, sa fie cativa americani!! TURISTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *