ANAF, anunț pentru toată lumea!

anaf

Președintele ANAF, Dragoș Doroș,  a anunțat recent, în cadrul unei întâlniri cu FIC – Consiliul Investitorilor Străini, o serie de măsuri care vor reduce povara administrativă, cum ar fi transformarea ANAF într-o instituție modernă și digitalizată și încurajarea funcționarilor să ofere asistență privind aspectele practice ale legislației fiscale, informează un comunicat al FIC.

Președintele ANAF a anunțat recent o serie de măsuri care vor reduce povara administrativă în interacțiunea cu administrațiile fiscale atât la nivelul cetățenilor cât și al companiilor, arată comunicatul. În cadrul unei întâlniri cu FIC, Doroș a declarat ca noul motto al agenției este „ANAF se mută online” și că există dorința de a transforma Fiscul într-o instituție modernă și digitalizată. Mai mult, funcționarii din cadrul agenției vor fi încurajați să aibă un dialog deschis cu companiile și să le ofere asistență privind aspectele practice ale legislației fiscale.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Încă un parbriz spart la Scoarța! REACȚIA ȘOFERULUI

Un șofer și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook, după ce parbrizul mașinii sale a fost spart …

Un comentariu

  1. Majoritatea functionarilor de la ANAF sunt niste țațe acre pline de superioritate ca da pe afara din ghisee. Cum sa poti transforma aceste relicve comunistoido-pedeseriste-pesediste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *