marți , 6 decembrie 2016 - 18:01

ANAF, anunț pentru toată lumea!

anaf

Președintele ANAF, Dragoș Doroș,  a anunțat recent, în cadrul unei întâlniri cu FIC – Consiliul Investitorilor Străini, o serie de măsuri care vor reduce povara administrativă, cum ar fi transformarea ANAF într-o instituție modernă și digitalizată și încurajarea funcționarilor să ofere asistență privind aspectele practice ale legislației fiscale, informează un comunicat al FIC.

Președintele ANAF a anunțat recent o serie de măsuri care vor reduce povara administrativă în interacțiunea cu administrațiile fiscale atât la nivelul cetățenilor cât și al companiilor, arată comunicatul. În cadrul unei întâlniri cu FIC, Doroș a declarat ca noul motto al agenției este „ANAF se mută online” și că există dorința de a transforma Fiscul într-o instituție modernă și digitalizată. Mai mult, funcționarii din cadrul agenției vor fi încurajați să aibă un dialog deschis cu companiile și să le ofere asistență privind aspectele practice ale legislației fiscale.

A.C.

loading...

Citește și

depozit-carbune-rovinar

GINERELE unui fost ŞEF din Poliție, judecat pentru tăinuirea unor FURTURI din CEO

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu l-a trimis în judecată, la începutul lunii noiembrie, pe …

Un comentariu

  1. Majoritatea functionarilor de la ANAF sunt niste țațe acre pline de superioritate ca da pe afara din ghisee. Cum sa poti transforma aceste relicve comunistoido-pedeseriste-pesediste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.