vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:16

ANAF, CONTROALE ÎN FORŢĂ luna asta! NIMENI NU SCAPĂ

Direcția Generală Antifraudă Fiscală va efectua în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie 2016 o acțiune operativă de control la nivel național, care reprezintă, potrivit ANAF, începutul unei serii de verificări ce se vor desfășura pe întreg parcursul lunii decembrie.

Direcția Generală Antifraudă Fiscală va efectua în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie 2016 o acțiune operativă de control la nivel național.

Este începutul unei serii de verificări ce se vor desfășura pe întreg parcursul lunii decembrie, potrivit ANAF, „ca urmare a intensificării anumitor activități economice specifice care prezintă riscuri în ceea ce privește manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale și vamale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”.

Inspectorii antifraudă vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziții intracomunitare sau din import, în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscriși în documentele de transport, de proveniență și în documentele vamale.

Activitățile de monitorizare și de analiză de risc au fost deja demarate, urmând ca informațiile obținute să fie valorificate pe parcursul acestor acțiuni operative.

De asemenea, în programarea acțiunilor s-a ținut cont de constatările obținute în operațiunile „Cristal” și „Helios”. O atenție deosebită se va acorda centrelor comerciale și zonelor cu risc fiscal semnificativ în care s-au constatat cele mai multe abateri.

– See more at: https://www.realitatea.net/anaf-incepe-controale-in-forta-nimeni-nu-scapa-de-fisc-in-luna-decembrie_2008140.html#sthash.5p9M27QC.dpuf

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore. Care este cauza decesului, anunțată de INML

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.