duminică , 19 noiembrie 2017 - 5:17

ANALIZE GRATUITE pentru femeile din Gorj. Vezi ce trebuie să faci!

cancer

În luna octombrie, femeile din patru localități din județul Gorj (Glogova, Samarinești, Sivilești și Cătunele) vor beneficia de examinări gratuite menite să depisteze cancerul la sân. Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continuă campania „Nu am făcut destul” prin care își propune să le ajute pe femei să conștientizeze cât de important este să meargă la medic constant. Astfel, în weekend-urile din octombrie, în zece comune din cinci județe din România, echipele formate din membrii FABC și voluntarii din Societatea Studenților din Medicină București (SSMB) vor efectua consultațiile gratuite la sân pentru femei, precum și măsurători de glicemie, tensiune, electrocardiograme, consultații oftalmologice și pulsoximetrie, pe care le pot face și bărbații.
La ediția de anul trecut, din 1.025 femei care s-au bucurat de consultațiile gratuite, 8,5% au necesitat investigații suplimentare, ceea ce înseamnă că, pentru ele, campania a fost un real ajutor.loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.