luni , 11 decembrie 2017 - 19:03

ANGAJĂRI la DEDEMAN!

În această perioadă, lanțul de magazine Dedeman a scos la concurs numeroase posturi, de la vânzători și agenți de pază la șefi de raioane, în numeroase orașe din țară.

Dedeman face angajări pentru posturile: consultanți vânzări, agenți de securitate, șefi de raion, reprezentanți vânzări, tehnicieni service.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele: Alba Iulia, Bacău, Băneasa, Brăila, București, Cluj Napoca, Galați, Hunedoara, Iași, Oradea, Pitești și Satu Mare.

Angajatorul oferă pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă și bonus de performanță), precum și training-uri de vânzare.

Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 1.500 de lei. La acest salariu se adăugau tichete de masă în valoare de 188 de lei pe lună.

Un consilier pentru clienți, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar de 1.000 de lei net.

În anul 2014, un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu de 2.000 de lei net pe lună, la care se adăugau tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări în valoare de 800 de lei pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.