joi , 19 octombrie 2017 - 19:18

Angajări la Direcţia pentru Protecţia Copilului

Dumitru-CotrunaDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj va organiza în această lună un concurs pentru ocuparea a 20 de posturi vacante. 

Concursul a fost anunţat de către directorul DGASPC Gorj, Dumitru Cotrună. Acesta este sceptic în ceea ce priveşte ocuparea tuturor locurilor vacante, ţinând cont de faptul că nici data trecută nu s-au ocupat toate posturile scoase la concurs. „Este deficit de personal. O să scoatem în această lună încă 20 de posturi la concurs. Este vorba de personal de specialitate: psihologi, asistenţi sociali, educatori. Nu cred că se vor ocupa toate posturile scoase la concurs. Şi la ultima încercare, care a fost acum trei luni, au rămas opt din cele 23 de locuri neocupate”, a declarat Dumitru Cotrună.

loading...
Loading...

Citește și

Atenție gorjeni: NU se mai dau TICHETE de masă! Vezi de când!

Angajații de la stat nu vor mai primi tichete de masă, deoarece acordarea acestora a …

Un comentariu

  1. Tataie la pensie cu tine, la facut da cazane mancatas mgraoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.