sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:57

Angajări pe salarii de 1.700 şi 2.100 de lei

Iată oferta de muncă din România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii pentru locurile de muncă vacante.

Oferta de muncă disponibilă acum în România

O firmă angajează pe postul de operator asistenţă asigurări.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, cel puţin şase luni experienţă într-un departament relaţii cu clienţii, cunoştinţe solide de engleză, ştie să lucreze la PC.
Postul nu presupune activităţi de vânzare, ci doar consilierea clienţilor pentru rezolvarea sesizărilor acestora.
Angajatorii oferă contracte pe perioadă nedeterminată, salarii cuprinse între 1.700 lei şi 2.100 lei net lunar, al 13-lea salariu şi abonament la servicii medicale.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie multinaţională angajează coordonatori asistenţă asigurări.

Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin absolvent de studii medii, are cunoştinţe avansate de franceză şi cunoştinţe medii de engleză, ştie să lucreze la PC.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 2.000 lei, bonuri de masă, bonusuri de performanţă şi abonamente medicale.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în acest link.

O firmă angajează mecanic secţie producţie.
Te califici pentru acest post dacă ai calificare de mecanic şi cel puţin un an experienţă într-un post similar.
Candidatul ideal pentru acest post e o persoană muncitoare, atentă, responsabilă, cu bune abilităţi de comunicare şi relaţionare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.000 lei net lunar, orele suplimentare sunt plătite cu 200% peste tariful orar normal, bonuri de masă, transport, o masă caldă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

toate informaţiile le puteţi găsi aici: http://www.economica.net/angajari-pe-salarii-de-1-700-lei-2-100-lei-net-lunar-cauta-oameni-care-au-cel-putin-studii-medii_125504.html#ixzz4KfvM4OpP

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. GORJ: A scăpat de VIOLATOR pentru că acesta A AVUT PROBLEME CU ERECȚIA! Tânărul de 20 de ani, REȚINUT de polițiști

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Floreșteni (Târgu-Cărbunești), a fost reținut, vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.