sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:33

Angajat al Primăriei Tismana, trimis în judecată pentru o mită de 415 lei

primaria-tismana

Eugen Cristian Moldoveanu, angajat al Primăriei Tismana, a fost trimis în judecată la sfârșitul săptămânii trecute, sub acuzația de luare de mită. Bărbatul spune că acuzațiile procurorilor sunt false, el fiind nevinovat: „Nu am pretins nimic. Nu este adevărat”.

Un inspector de la compartimentul „Urbanism și Amenajarea teritoriului” din cadrul Primăriei Tismana a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Județean Gorj pentru luare de mită. Procurorii au remis mass media un comunicat de presă prin care spun că Moldoveanu, „aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a pretins suma de 700 de lei și a primit de la martora denunțătoare suma de 415 lei, pentru a-i elibera autorizație de construire a unui imobil, asigurând-o că nu va fi sancționată contravențional de acesta dacă va construi fără autorizație. Facem precizarea că punerea sub învinuire nu înfrânge prezumția de nevinovăție” (comunicat Parchet Gorj n.red.). Inculpatul se află sub control judiciar.

loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.