ANGAJATĂ CEO, LOVITĂ în plin de o beizadea! APEL către colegii din companie

„Am nevoie, urgent, de ajutor! O colega, din CEO, a fost lovită de un idiot, cu maşina, in una din serile trecute… După ce a fost dusă la spital, beizadeaua care circula cu foarte mare viteză, căruia, se pare, nu i-au fost prelevate probe de sânge, face presiuni pentru a nu depune plangere; pentru a se reduce gravitatea faptei, neurologul a externat-o prematur… Vă rog, hai să salvăm onoarea oraşului nostru… Avocați, colegi din CEO, medici serioşi, ong uri! La Craiova, in urma cu aproape 10 ani, un tip mult mai tare decat asta, in cazul GORECI, a fost infrânt( ucigasul din Ferarri )”, a scris un coleg de-al femeii, în apelul făcut public.

„Un amanunt important al accidentului: colega noastra a traversat corect. S-a asigurat ca nu vine nimic din stanga, si nu venea, apoi a trecut jumatate din drum. S-a asigurat ca nu vine nimic din dreapta si a trecut. Cand mai avea 2 pasi pana la trotuar, din stanga, pe sens interzis, cu foarte mare viteza, a venit masina in cauza. Sefii de la circulatie ar trebui sa isi asume o cercetare corecta pentru ca sunt trei circumstante agravante: masina venea din curba, cu mare viteza si pe sens interzis!”, a mai spus bărbatul.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: AMBULANŢA, pe Transalpina!

Actiune in derulare a salvamontistilor din cadrul Salvamont Gorj pentru coborarea din masivul Parang a …

3 comentarii

 1. DE CE NU SPUNETI NUMELE ASA ZISULUI DOMN CAREAFACUT ACCIDENTUL?
  PE ASTIA NU I VEDE NIMENI….LEUSTEAN NU I VEDE… VEDE DOAR PE CINE NU I PLACE LUI

  RUSINE SA VA FIE

 2. Mecanicul de locomotiva

  Cum se numeste „Colega de la CEO”?

 3. Semi-narcisistul din mine crede, ce zic eu crede, e sigur ca sunt un tip inteligent!! Apoi îmi vine in minte lite-motivul nevesti-mii cu doua zile înainte si încă trei după ziua de salariu:” Ei, bobocule, apoi cum le știi dumneata pe toate, mai rar”! Absolut toti prietenii( trei) si marea majoritate a amicilor nu întreprind ceva fara sa ceara o părere!
  Pana aici mi-a fost!! Cea care era ” ținta” mea preferata, m-a băgat in ceata!! Cât de prost sa fii sa citești un articol de 6 rânduri,ce vorbesc m-a amețit, 7 cuvinte si restul citează!! L-am citit si de la coada, m-am uitat in jur, poate sunt la camera ascunsa sa vadă ce moaca de prostănac am făcut!!
  Variante!! Ma vere, daca o fi un alel ” la mișto” sa probeze ăștia solidaritatea la CEO, IP-uri inregistrate( ilegal, normal) văd ăștia cine sare , cine se face ca ploua, pentru disponibilizare! Dar daca nu e „la mișto”?
  E clar, fac reconstituire! Hai, IMAGINAȚIA GORJENEASCA, Desteptaaareaaa! Pieton, strada cu sens unic in Targu Jiu, seara( faruri aprinse) uitati va in dreapta, mergem pana la linia de demarcației sensuri, stop !! Cine vrea dintre voi, aprindeti o Țigara, 5 minute pauza!! Nu fumează nimeni??! Bine, continuam! Toată lumea capul la stanga, privirea agera! Se vede ceva? Nuuuuu! Traversam , pac accidentul!! Acum sa va vedem perspicacitatea !!! Sens unic, curba, Targu Jiu!!!! 8 Mai!! Altcineva?? 22 Decem… Taci dracu, tot aia( a zis cineva din public, nu e vocabularul meu)! Trecere de pietoni?? Nu se pune, ce nu mai poate omul trece pe unde vrea, la semafor majoritatea trec pe roșu!!
  Trece peste ajungem la spital!! Chirurgie, traumatologie, ortopedie? Nuuuu? ?? Neurologie!! Nici Neurochirurgie, neurologie, unde te duci cand nu știi de ce te doare sau îți vajaie capul! Si te externează doctorul , ori de-al dracu ca nu ai dat nimic, ori ca a dat ” jigodia”!
  Eu răspund la apelul omului de bine, sa-l înfrângere si noi pe nemernic!!Deci, telefon lui Morosanu, Doroftei, Ghiță si Iftimoie, daca are asta gasca in 9 Mai? Ia ma, sa vedem cine e , logic! Viteza mare in curba, Shumacher e la pat, ȘTIU!! Doar Alonso, Vettel sau Hamilton se califica pe portretul robot! I-am spart, vorba lui Franckfurt!!
  Ultima Ora, asa e ca Mecanicul de locomotiva si Costy au picat testul? I-a mâncat undeva sa facă ei pe Toma Nu Cred Pana NU Văd! E bine ” colega”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.