vineri , 20 octombrie 2017 - 4:38

ANGAJAȚII pot primi 7.500 de lei! Vezi cum!

Anual, un angajat ar putea primi tichete în cuantum de 6 salarii minime brute pe țară aflate în plată, adică de maximum 7.500 de lei pentru a merge la doctor, se arată într-o nouă iniţiativă legislativă care a fost votată marți de senatorii Comisie de muncă. Fiecare angajator va avea dreptul să decidă care va fi valoarea tichetului cu condiţia să nu depăşească această sumă.

„De multe ori, resursele oferite de CNAS sunt sub nivelul cerinţelor oamenilor, în general, pentru că medicii de familie au plafoane limitate şi atunci intervine acest aspect de a nu avea posibilitatea să îţi procuri toate medicamentele care îţi sunt prescrise la un moment dat”, spune iniţiatorul legii.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/exclusiv-angajatii-de-la-stat-sau-particular-ar-putea-primi-bani-sa-se-duca-la-doctor-1624077

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.