vineri , 20 octombrie 2017 - 4:33

ANGHELOIU a trecut la PSD

Radu Angheloiu s-a înscris  în Partidul Social Democrat. Angheloiu a fost membru UNPR, însă a decis să părăsească formațiunea politică după fuziunea cu Partidul Mișcarea Populară.

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

2 comentarii

  1. individul s-a plimbat pe la toate partidele ca sa prinda ciolanul…..de la pnl ( la alde , unpr ) a ajuns la psd ….e clar ca -si urmareste doar propriul interes..prostii voteaza cu ochii inchisi….

  2. „Stire „de Targu-Jiu, Gorj, Romania!! Unul, Angheloiu S-A ÎNSCRIS!! Era mai interesantă daca se ÎNSCRIA intr-o depășire!! Iar noi, cititorii care-l creditam pe el si „Știrea” cu un click, suntem cu mult mai penibili decât maximul penibilitatii atins de un ” neicanimenifluieravantangheloiu”! Probabil , neafilierea in vreo formațiune politica iar atrage dormitul pe ” preșul de la usa”! Altfel de unde disperarea de a bifa tot spectru politic pe motiv ca ” nu se mai regăsește in noua doctrina”! Marș, Angheloiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.