vineri , 18 august 2017 - 19:09

ANGHELOIU a trecut la PSD

Radu Angheloiu s-a înscris  în Partidul Social Democrat. Angheloiu a fost membru UNPR, însă a decis să părăsească formațiunea politică după fuziunea cu Partidul Mișcarea Populară.

loading...

Citește și

Primarul, DOSAR PENAL!

Conform informațiilor obținute in exclusivitate de ecopolitic.ro, primarului comunei Albeni din județul Gorj, Ionut Stan i …

2 comentarii

  1. individul s-a plimbat pe la toate partidele ca sa prinda ciolanul…..de la pnl ( la alde , unpr ) a ajuns la psd ….e clar ca -si urmareste doar propriul interes..prostii voteaza cu ochii inchisi….

  2. „Stire „de Targu-Jiu, Gorj, Romania!! Unul, Angheloiu S-A ÎNSCRIS!! Era mai interesantă daca se ÎNSCRIA intr-o depășire!! Iar noi, cititorii care-l creditam pe el si „Știrea” cu un click, suntem cu mult mai penibili decât maximul penibilitatii atins de un ” neicanimenifluieravantangheloiu”! Probabil , neafilierea in vreo formațiune politica iar atrage dormitul pe ” preșul de la usa”! Altfel de unde disperarea de a bifa tot spectru politic pe motiv ca ” nu se mai regăsește in noua doctrina”! Marș, Angheloiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.