ANUNȚ: Cum va fi VREMEA!

Meteo. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru săptămâna aceasta. Potrivit acesteia din a doua parte a săptămânii vremea se va încălzi, temperaturile ajungând la normalul acestei perioade.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
În centrul, estul și sudul țării, cerul va avea înnorări temporare şi local va ploua slab, condiţii în care valorile termice diurne vor fi în continuare mai mici decât cele climatologic specifice datei. În restul teritoriului, vremea va fi apropiată de normalul termic al  perioadei, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat, în zonele montane. Pe crestele înalte de munte în special ale Carpaţilor Meridionali, trecător mai pot fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, în special în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade. Noaptea, în zonele joase de relief izolat va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor apropia de normele climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, când pe arii restrânse va ploua la munte şi izolat în regiunile sudice, estice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 2 și 13 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/meteo-vremea-se-incalzeste-1609477

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *