duminică , 19 noiembrie 2017 - 5:20

Anunţ de la meteorologi despre prima ninsoare!

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date şi vor caracteriza o vreme deosebit de rece, la nivelul întregii ţări, informeaza ANM.

Marți, la București 

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când vor mai fi condiţii de fulguială sau, trecător, posibil, burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

Marți, în țară

Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, în regiunile sudice şi estice – mai ales în prima parte a zilei, iar spre sfârşitul nopţii în vest şi în nord, unde doar izolat vor fi fulguieli, trecător posibil şi burniţă. La munte, izolat va mai ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Bărăgan, Dobrogea şi zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Pe spaţii mici, în special în zonele joase din centrul ţării, va fi ceaţă.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.