miercuri , 18 octombrie 2017 - 21:24

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: 7 ZILE LIBERE!

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, elevii vor avea liber de pe 28 Noiembrie pana pe 4 Decembrie, deoarece s-a stabilit ca elevii au nevoie de o mica vacanta pentru relaxare dupa o luna jumatate continua de scoala. Psihologii spun ca o saptamana poate reincarca un elev roman cu energia necesara pentru a putea acumula linistit si cu folos toate informatiile necesare pana la urmatoarea vacanta, scriu cei de la informatiiutile.net.

 

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

9 comentarii

  1. Si profesori ce fac SOMEAZA , vor salari marite dar au mai multa vacanta decat scoala

  2. Nu tot ziceti ca profesorul are munca cea mai grea. Am fost si eu profesor, dar am avut ocazia sa fac si munca de la birou. Si credeti-ma nu e usor nici unui functionar doar sa stea la acelasi birou in fiecare zi pana la 4 si o zi lunga pana la 6, pentru ca acesta e programul de lucru. Fara sa mai socotim ca el si munceste la biroul respectiv. Si salarul e foarte mic in comparatie cu cel al unui profesor. Munca fiecaruia dintre noi e importanta pentru ceilalti si e grea pentru fiecare.

  3. o discutie fara sens

  4. Eu sunt profesor.Si nu,nu vreau deloc zilele astea libere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.