ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ care SCHIMBĂ TOTUL!

Cererea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, de renumărare a buletinelor de vot din mai multe secții din Sectorul 1, a fost respinsă, marți seara, de Biroul Electoral de Circumscripție. Nicuşor Dan ceruse renumărarea voturilor la Sectorul 1, acolo unde a avut loc o răsturnare dramatică de situaţie. Candidata USB, Clotilde Armand, a pierdut în faţa lui Daniel Tudorache, după ce iniţial a fost considerată câştigătoare.

Cu unanimitate de voturi s-a hotărât de Biroul de circumscripție al sectorului 1 respingerea ca neîntemeiată a solicitării USB de renumărare a voturilor„, a declarat președintele Biroului Electoral Sector 1, procuror Alexandru Stoian.

Clotilde Armand acuză Biroul Electoral Sector 1 că este „compus din PSD-UNPR-ALDE-PNL-PMP”. „Intampinarea noastra este respinsa de un Birou Electoral de Sector compus din PSD-UNPR-ALDE-PNL-PMP, desi presedintele BES, procurorul Stoian, recunostea existenta unor probleme „matematice” „, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Exit-poll-urile şi primele date oficiale de la BEC, de duminică seara, au dat-o câştigătoare pe Clotilde Armand în sectorul 1.Potrivit primelor informări provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmată de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% şi Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

loading...
Loading...

Citește și

EXPLOZIE pe Minerilor! Bărbat preluat de SMURD!

În urmă cu puţin timp, într-un apartament pe strada Minerilor din Târgu Jiu, a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *