ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ de la METEO! SE SCHIMBĂ VREMEA

Temperaturile rămân ridicate, valorile termice urmand a fi in creştere in toată tara astfel incat canicula şi disconfortul termic vor cuprinde regiunile din vestul si sud-vestul tării, zone unde indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa in jurul pragului critic de 80 de unităti.

Vremea călduroasă va persista, valorile termice urmand a fi in creştere in toată tara astfel incat canicula şi disconfortul termic vor cuprinde regiunile din vestul si sud-vestul tării, zone unde indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa in jurul pragului critic de 80 de unităti. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 37 de grade, exceptand litoralul unde vor fi intre 27 si 29 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, insă cu innorări după-amiaza in zona Carpatilor Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde, pe arii restranse vor fi ploi de scurtă durată, scrie MEDIAFAX.

 Seara, dar mai ales in cursul noptii, in vestul si nord-vestul tării, vor fi manifestări specifice instabilitătii atmosferice, respectiv innorări, temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vantului şi cu aspect de vijelie şi pe arii restranse averse. Minimele termice se vor situa intre 9…10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24…25 de grade in Dealurile de Vest.
loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *