marți , 12 decembrie 2017 - 4:23

ANUNŢ important pentru STUDENŢI!

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, candidata pentru Senat, a propus vineri, la Timişoara, ca 12 decembrie să fie zi liberă pentru studenţi pentru ca aceştia să poată ajunge în localităţile de domiciliu să voteze.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. De asemenea, liderul PNL a afirmat că Guvernul ar trebui să acorde gratuitate pe mijloacele de transport în acea perioadă.

„Este a doua zi după alegeri în care ar trebui ca statul român să acorde o zi liberă pentru studenţi. (…). Cred că este o miză foarte importantă pentru societatea românească şi vorbesc despre schimbarea clasei politice pe care o reclamăm cu toţii, de nevoia unei guvernări oneste puse în slujba cetăţeanului, de o viitoare structură parlamentară care trebuie să fie una credibilă şi onestă. Însă nu putem discuta despre aceste lucruri aşa cum ne dorim, decât în contextul în care beneficiază de o legitimitate, iar legitimitatea poate fi dată de un vot din partea electoratului”, a afirmat Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL a afirmat că nu a discutat cu Guvernul acest subiect, dar are speranţa că va găsi disponibilitate din partea Executivului.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Un comentariu

  1. Hai sictir, nesimtito.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.