ANUNŢ pentru viitorii primari: Aveţi cea mai PERICULOASĂ meserie!

primaria-bilteni-(3)

Victor Ponta a descoperit cea mai periculoasă meserie. Acesta a declarat într-o conferinţă de presă că, în opinia sa, că „nu există în prezent o funcție, o meserie mai periculoasă în România decât cea de primar”.

„Dacă nu semnează un document, un contract, este abuz în serviciu. Dacă semnează, este abuz în serviciu. Ori asta explică blocajul din administrație, un blocaj peste care putem să trecem dacă am avea un guvern responsabil cu soarta țării. Chestiunea trebuie lămurită, dar nu prin ordonanță de urgență, care mai rău încurcă. Ia închipuiți-vă că dădeam eu ordonanță de urgență pentru a schimba Codul Penal și Codul de procedură penală. Păi ieșeau tinerii frumoși și liberi, se legau de Palatul Victoria. Când a dat doamna Prună ordonanță de urgență nu a mai zis nimeni nimic. Astăzi orice ai face este oricum abuz în serviciu, dacă ești de la PSD este interpretat. Dacă ești de la PNL în principiu scapi”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

„Nici scafandrii, nici aviatorii nu sunt în asemenea pericol”

Fostul premier a subliniat că e nevoie de legislația privind achizițiile publice și cea de clarificare a sintagmei de abuz în serviciu. „Cele două legislații privind achizițiile publice și lămurirea responsabilității celui care își asumă răspunderea, în speță primarii, sunt absolut necesare pentru că altfel nu cred că există o meserie mai periculoasă în România decât cea de primar. Nici scafandrii, nici aviatorii nu sunt în asemenea pericol cum este primarul”, a mai afirmat Victor Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

LOVITURĂ pentru VERZI!

În condiţiile în care atât deputatul Iulian Iancu, cât şi voci din industria regenerabilelor spun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *