Anunț ȘOC pentru toți PENSIONARII!

Guvernul ar putea adopta , în toamnă, un act normativ astfel încât pensionarii din sistemul stat să se poată reangaja în aceeaşi instituţie, dar nu într-o funcţie de conducere, au afirmat pentru News.ro surse politice.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat cu o zi în urmă că Executivul va elabora un proiect de lege prin care să se interzică reangajarea acestora în sistem după ce şi-au depus dosarele de pensionare, scrie economica.net.

loading...
Loading...

Citește și

Încă o minivacanță pentru ANGAJAȚI!

Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată prin OUG zi liberă pentru salariaţii din …

Un comentariu

  1. „…dar nu intr-o functie de conducere !” Din nou se loveste in tineri ! Deci pensionarul , in timp ce incaseaza pensia de la stat , ocupa si o functie de executie privand astfel tinerii de locuri de munca . Pentru ca un tanar oricum nu poate ocupa o functie de conducere , singura sansa pentru el fiind acea functie de executie ocupata de un pensionar ! Ce dracu ne tot dam dupa cires ? Lucrurile ar fi foarte simple : ai iesit la pensie ? PA !!! Stai nenicule acasa , rumegi pensia , cresti nepoti , plimbi catei si lasi tinerii sa munceasca pentru ca , la randul lor , sa poata iesi si ei la pensie ! Simplu , nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *