ANUNŢ ŞOCANT! Previziunea care îşi DĂ FIORI!

Maria Gheorghiu, una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România, a postat, pe blogul ei personal, un nou avertisment pentru cetaţenii ţării noastre.

Cunoscută pentru faptul că a prezis tragedia de la Colectiv, femeia care trăieşte în Iaşi, le-a comunicat celor care o urmăresc că România s-ar putea să fie atacată de ruşi.

„Astăzi dimineaţă trează fiind, aud glas care spune ceva cutremurător. O să ne gonească ruşii! Dar un alt glas intervine şi continuă: „Se poate întâmpla, ca ruşii să ne ocupe!” Dragii mei, după cum vedeţi, orice am face, sau orice am spune, ne lovim de ruşi. Nu putem să ne culcăm pe-o ureche, şi să credem că ruşii ne vor mângâia, în timp ce noi, cu scutul de la DEVESELU îi tot zgândărim. Rusia a declarat Război pe faţă, tuturor celor care încearcă să le stea împotriva. Să ne rugăm dragilor la Bunul Dumnezeu şi la Maică Domnului pentru pacea lumii întregi,precum şi pentru pacea şi liniştea noastră sufletească, Amin!”, a scris Maria pe blogul ei.

https://www.realitatea.net/incepe-razboiul-previziunea-care-iti-da-fiori-prezicatoarea-maria-gheorghiu-anunt-socant_1994106.html

loading...

Citește și

Legenda Sfantului Gheorghe. Nimeni nu are voie să doarmă în această zi. Ce puteţi păţi?

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut în Cappadocia, într-o familie creștină, și a trăit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.