ANUNŢĂ APOCALIPSA în România!

apocalipsa

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, anunță o adevărată apocalipsă pentru corupți. Într-un interviu acordat Agerpres, Kovesi a explicat că DNA are în lucru 7600 de dosare de corupție, care vizează demnitari la nivel înalt.

„În schimb, dacă vorbim de îngrijorări, ne îngrijorează mai mult efectele dramatice pe care le are corupţia şi nu atacurile pe care le fac persoanele cercetate”, a spus Kovesi, scrie stiripesurse.ro.
Şefa DNA a mai afirmat că, până în prezent, se află în lucru peste 7.600 de dosare penale, toate vizând corupţia la nivel înalt.
„Exact astăzi avem peste 7.600 de dosare penale aflate în lucru. Aşa cum spune şi competenţa prevăzută în lege, toate aceste dosare vizează corupţia la nivel înalt. Nu pot să vă dau un număr câţi sunt demnitari sau câte persoane cu funcţii importante, pentru că noi ţinem statistica în funcţie de infracţiunile care se comit, şi acestea se referă la corupţia la nivel înalt”, a menţionat procurorul-şef al DNA.
Despre procentul de achitări, Kovesi a precizat că este la acelaşi nivel ca şi în anii trecuţi, nefiind un lucru care să îngrijoreze, relatează stiripesurse.ro.

loading...
Loading...

Citește și

ANUNȚ important din partea magazinului Lidl!

Reprezentanții magazinelor Lidl au transmis un comunicat de presă în care ne informează că au …

2 comentarii

  1. Bravo, VREM O TARA CA AFARA !

    Ei vad cum lumea lor moare incet, dar nu vor sa accepte ca o tara intreaga s-a schimbat, o generatie intreaga le refuza protestand pe strazi abuzurile si aroganta. Mor, dar nu se predau prea usor. Nu inteleg ca lupta lor nu duce nicaieri, ca daca vor reusi sa striveasca un om vine peste ei un intreg sistem care s-a rodat, calit si eliberat de orice inhibitii in ultimii ani de lupta anticoruptie grea. In plus, oricine incearca sa puna statul in cap pentru a salva o persoana a sfarsit cam prost. Statul s-a intarit suficient cat sa nu mai poata accepta ideea ca un singur om poate sa-l destructureze dintr-o ambitie foarte personala si meschina.
    In aceasta hora nebuna s-a prins, in ultimii 25 de ani, aproape toata clasa politica, toti s-au murdarit cu bani negri: politicieni, firme private si de stat, consultanti politici, analisti, ziaristi.

    O parte din banii colectati in campanie intrau direct in buzunarele politicienilor, nefiind totusi platiti cu chitanta sau martori. Circula legenda ca unii lideri de partid au fugit acasa cu banii de campanie. Dupa unii, striga finantatorii in gura mare. Acest mecanism corupt genereaza apoi coruptie in lant, distorsioneaza intreaga societate. In primul rand, accesul la resurse se face preferential, doar anumite firme castiga contracte cu statul.

    Apoi, decizia politica ajunge captiva unui grup restrans pentru care trebuie sa lucreze in contul banilor negri primiti in campanie. Puterea nu se mai exercita in numele binelui comun, ci spre beneficiul unei nomenclaturi pe care o puteti numi de acum mafie politico-economica. Costurile pentru societate sunt enorme. Asa se nasc investitiile inutile, prost executate sau facute doar pe hartie.

  2. Suntem intr-o …apocalipsa continua!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *