duminică , 26 februarie 2017 - 8:14

Anunțul care îi BULVERSEAZĂ pe toți. Vezi ce se întâmplă cu VACANȚA de VARĂ!

vacanta

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) dorește să schimbe structura actuală a anului şcolar așa că a cerut ministrului Educaţiei ca elevii să intre în vacanţă eşalonat, pe judeţe sau regiuni.

Conform modelului german, Alin Burcea, preşedintele ANAT a cerut extinderea sezonului estival din România, care este în prezent mult mai redus comparativ cu staţiunile de la Mediterana, este o ţintă mai veche a agenţiilor de turism. „Este o problemă care trebuie rezolvată, vrem să mergem la o întâlnire cu ministrul Educaţiei, din cauză că nu ne plac schimbările de vacanţă. Din cauză că se intră în vacanţă pe 25 iunie, şi nu pe 15 iunie, se pierd din clienţii pe care-i puteam trimite în vacanţă. Noi dorim vacanţe eşalonate”, a spus Burcea, pentru News.ro. ANAT propune ca o parte dintre elevi să termine anul şcolar pe 1 iunie, stimulând în acest fel creşterea rezervărilor pentru luna iunie, de obicei mai slabă pentru turismul românesc.

loading...

Citește și

Evenimente de Dragobete, la Târgu Jiu: Căsătorii la Poarta Sărutului și concerte

Sărbătoarea Dragobetelui, 24 februarie, face parte din tradiţia poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.