luni , 11 decembrie 2017 - 22:41

Anunțul pe care îl aștepta toată lumea: Nokia se întoarce! Când va aparea primul smartphone Nokia dupa 2 ani

nokia

Compania a confirmat revenirea pe piata smartphone-urilor.
In anul 2017, Nokia se va intoarce pe piata smartphone-urilor! Daca pana acum informatiile indicau spre acest lucru, acum confirmarea vine chiar de la companie printr-o prezentare facuta investitorilor la evenimentul Capital Markets Day.

Intr-unul dintre slide-uri se anunta „revenirea brandului Nokia pe smartphone-uri”.

nokia2

Ce inseamna mai exact? Nokia nu va produce propriu-zis device-uri cu brandul Nokia, ci va fi proprietarul brandului si al brevetelor si va superviza crearea noilor telefoane. Acestea vor fi facut de HMD, o noua entitate creata anul acesta, cei care vor combina brandul Nokia, brevetele si supervizarea cu departamentul R&D de la Foxconn. HMD are o intelegere exclusiva pentru 10 ani cu brandul Nokia pentru telefoanele mobile.

Primul noul smartphone Nokia ar urma sa fie lansat in a doua parte a anului 2017, la Mobile World Congress. Telefonul ar urma sa vina cu sistemul de operare Android.

Loading...

Citește și

Noile telefoane Samsung vor permite autentificarea prin cititul în palmă

Un nou brevet cerut de Samsung arata o noua tehnologie – autentificarea prin citirea in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.