Apariție ȘOCANTĂ! O tânără din Târgu Jiu s-a CARBONIZAT pentru a câștiga un concurs!


Frumoasa șatenă din Târgu Jiu a șocat juriul unui concurs de stil în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă. Deși trebuia să impresioneze prin ținuta pe care a prezentat-o, aceasta nu a făcut altceva decât să îi sperie pe jurați. Oana Silvia Popescu, concurenta emisiunii „ All stars: Bravo, ai stil!”, a apărut pe scenă, neagră: „Uită-te la fața mea. În afara faptului că te-ai carbonizat și ai făcut un defileu care nu are nicio legatură cu posing-ul. Dacă scoţi ochelarii, rămâi cu nişte găuri negre şi nişte dinţi şi atât. Nu pozezi bine pentru nimic. Ai venit cu un outfit frumos, moimeala aurie da bine pe tot ce ai. Coafura seamănă cu altceva şi în ultimul rând ai o regie ieftină pe care mizezi ori de câte ori ai o ţinută proastă. Şi încerci să ne atragi atenţia prin asta, ba scoţi sandalele…m-am săturat. Tu ne-ai obişnuit cu ceva spectaculos, însă cu tot respectul, nu ai venit deloc bine, nu ai stil!” a spus Cătălin Botezatu.
În schimb, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu au apreciat styling-ul de coperta al Silviei, însă a fost sfătuită să renunţe la câteva elemente sau, din contră, să le lase, cum ar fi ochelarii.

loading...
Loading...

Citește și

Cum se descurcă o sexy BLONDĂ din Târgu Jiu la volanul unui BOLID de 500 de cai putere! Tânăra se plimbă și IUBEȘTE numai mașinile PUTERNICE! VIDEO/FOTO

Frumoasa blondă originară din Târgu Jiu este absolventă a Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.