Aplicația care îți spune ce salariu meriți. Află dacă ești plătit corect!

aplicatie1

Pentru cei care se intreaba deseori daca nu cumva ar merita un salariu mai mare, exista o aplicatie care le poate raspunde cu mare acuratete.
Compania Glassdoor a inventat o platforma si o aplicatie de mobil prin care oricine poate vedea ce salariu ar trebui sa aiba, in functie de pregatirea pe care o are, scrie Mashable.

Aplicatia se numeste Know Your Worth (Afla-ti Valorea) si este foarte usor de folosit. Trebuie introduse mai multe date: numele angajatorului, orasul, denumirea functiei, anii de experienta, studiile si venitul actual.

Salariul meritat, care tine cont de toti acesti factori individuali, este actualizat saptamanal, conform cererii si ofertei de pe piata muncii. De aceea, este posibil ca un utilizator sa obtina rezultate diferite, daca foloseste aplicatia la interval de cateva saptamani.

aplicatie2

De asemenea, trebuie mentionat ca deocamdata aplicatia nu tine cont de bonusurile oferite angajatilor, ci numai de salariu.

Cu ajutorul aplicatiei Know Your Worth, oricine poate afla daca, in realitate, este platit mai mult sau mai putin decat valoarea sa pe piata muncii. Iar aceasta informatie poate fi foarte utila la negocierea sau renegocierea salariului.

sursa: yoda.ro

Loading...

Citește și

Procesorul pentru Samsung Galaxy S9 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S9 urmează să beneficieze de noul procesor Qualcomm Snapdragon 845, care a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *