Ar fi o ONOARE să fie desemnat PREFECT de Gorj. Vezi despre cine e vorba!

mihai-prunariu-3

Vicepreședintele PSD, Mihai Prunariu, crede că Florin Cârciumaru va avea un cuvânt greu de spus în privința postului de reprezentant al guvernului în teritoriu.

În presa locală au fost vehiculate numele lui Claudiu Manta, Ciprian Florescu și Mihai Prunariu ca variante de prefect. Cel din urmă spune însă că cele apărute sunt speculații. În partid nu a avut loc până acum nicio discuție pentru postul de prefect. “Nu s-a discutat absolut nimic în partid despre această funcție. E o funcție care onorează pe orice gorjean, e o funcție de demnitate, dar nu s-a discutat nici măcar cu domnul Cârciumaru, președintele partidului, care are un cuvânt greu de spus, nici între noi nu am avut discuții de acest gen. Vom vedea. Sunt gorjean, normal că e o funcție care onorează pe fiecare dintre noi, e o funcție cu responsabilitate”, a declarat Prunariu.

NU revine la PANDURII

Dacă nu va ajunge prefect al județului, Mihai Prunariu anunță că nu va reveni la conducerea Clubului Pandurii. „Exclus să mă mai întorc la Clubul Pandurii Lignitul, am fost acolo, a fost o perioadă din viața mea când am venit cu dragă inimă. Eu zic că au fost și niște rezultate din punct de vedere al administrării clubului. Nu e un subiect care să mă intereseze. Am plecat prin demisie. În general, nu mă mai întorc la locuri de unde am plecat de bună voie. Nu este pentru mine un obiectiv Clubul Pandurii. Pot să ajut cu sfaturi, cu vorbe din afară, țin foarte mult la întreg sportul gorjean, dar nu mă mai întorc acolo”, a precizat social-democratul.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

Un comentariu

  1. ar fi o catastrofa pt gorjeni ca tuicariu sa fie prefect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *