sâmbătă , 25 februarie 2017 - 17:52

Artistul a făcut INFARCT pe stradă! Cine l-a salvat

Sâmbătă, Amedeo Bolohoi, omul ce a înființat grupurile Voltaj și Quartz, a fost la un pas de tragedie. Noroc divin, chitaristului i-a ieșit pe post de înger, Gabi ”Guriță” Nicolau, solistul trupei Krypton, care, deși e doctor veterinar nu i-a fost greu să constate infarctul.

Acesta l-a transportat de urgență pe Amedeo, care a dus infarcul pe picioare, la camera de gardă a Spitalului Colțea, unde, după o serie de analize și investigații a fost transferat la Spitalul Municipal. Dând dovadă de mult curaj, veteranul rocker a insistat să fie externat în aceeași zi, ”pe semnătură”, pentru a onora concertul pe care îl avea stabilit în Centrul Istoric cu trupa sa, Olly de Quartz. Cântare unde s-a dus însoțit de un doctor generalist, prietena salvatorului său, Gabi Nicolau. ”Nu știu când s-a produs infarctul, cert e că starea pe care o aveam m-a făcut să ies din casă, la aer. E o minune cum a ajuns în calea mea Gabi și iubita sa, cărora cuvintele sunt de prisos pentru a le mulțumi că mi-au salvat viața. O mână îmi vibrează, să zic așa, însă pot cânta lejer. Am cântat și sâmbătă, voi urca pe scenă și în seara asta, asta e ”gimnastica” mea recuperatorie”, face haz de necaz Amedeo care s-a reîntors în România la începutul anului, după opt ani de activitate muzicală în Olanda.

loading...

Citește și

Ziua Porţilor Deschise, astăzi la Şcoala „Al. Ştefulescu” din Târgu Jiu!

ZIUA PORŢILOR DESCHISE VA AVEA LOC PE DATA DE 25 FEBRUARIE 2017 ÎN LOCALUL  ŞCOLII …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.