Așa arată viaţa unei PROSTITUATE de lux

Sătulă de miturile privind viaţa prostituatelor, o tânăra care lucrează legal într-un bordel din America a acceptat să răspundă la toate întrebările curioşilor pe internet.
Sarah Greenmore, o tânără din Nevada, şi-a părăsit slujba pe care o avea la un SPA în momentul în care a realizat că poate câştiga mai mulţi bani într-un bordel. În prezent, ea câştigă şi 9.000 de dolari în doar două săptămâni, potrivit Daily Mail.

Astfel, femeia a declarat că are tot felul de clienţi, de la tinerii care vin să scape de virginitate, până la bărbaţi căsătoriţi. Astfel, ea ajunge să aibă şi şapte clienţi pe zi.

Să îţi pună oamenii constant întrebări personale, să te întrebe mereu ce o să faci când o să îmbătrâneşti şi nu vei mai arată la fel de bine, asta este epuizant„, spune Sarah.

Cu toate acestea, tânăra recunoaşte că nu este la fel de epuizant ca atunci când un client îi solicită să stea ea deasupra, după ce cu o zi în urmă şi-a lucrat picioarele la sala de sport.

Sarah povesteşte că majoritatea clienţilor sunt bărbaţi, dar s-a întâmplat să aibă şi câteva cliente.

Este mai des întâlnit că o femeie să-şi cumpere jucării sexuale pentru a se satisface decât să vină în bordeluri, dar se mai întâmplă rareori„, a recunoscut ea.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.