AȘA învață fiica celui mai MARE patron din Târgu Jiu: cu prezervative, alcool și BIBLIA lângă ea!

anna-lemnaru

Este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din județul Gorj și mereu a fost o persoană modestă care poate fi ușor confundată cu oricare dintre prietenii săi mai puțin cunoscuți. Însă, zilele trecute, a surprins pe toată lumea cu fotografia pe care și-a postat-o pe contul personal de facebook.

Ana Lemnaru, fiica afaceristului Călin Lemnaru, și-a postat pe contul personal de facebook o imagine cu care și-a surprins toți prietenii. În fotografie apăreau mai multe sticluțe cu alcool, un pachet de prezervative, Noul Testament și câteva cursuri. Imaginea a fost însoțită și de un comentariu „Cambridge means fun” , „Cambridge înseamnă distracție”. Se pare că imaginea a fost făcută în perioada când Ana studia pentru examenul Cambridge English Language Assessment, recunoscut de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză. Acum, frumoasa șatenă locuiește în Londra, unde studiază administrarea afacerilor în cadrul City University London.

Iubește animalele!

Ana Lemnaru mai este implicată în tot felul de acțiuni umanitare ce au loc la nivelul orașului Târgu Jiu și este o mare iubitoare de animale. Tânăra face parte din comunitatea „Save the dogs of Targu Jiu”, „Salvați câinii din Târgu Jiu”și încearcă prin acțiunile ei să salveze viața câinilor comunitari.
I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Cel mai BOGAT cioban din Târgu Jiu se ÎNSOARĂ! Uite cât de FRUMOASĂ este viitoarea MIREASĂ și cine vor fi NAȘII!

Forfotă mare în familia vestitului cioban din Novaci, Văduva. Fiul acestuia, Sorin Văduva, se însoară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *