sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:50

Asta este copacul miraculos care vindeca 300 de boli, inclusiv tumorile si diabetul!

poza-puls

Acest copac poartă numele de „copacul minune” pentru că este o sursă incredibilă de grăsimi, proteine, carotenoide, vitamina C, fier, potasiu şi alţi nutrienţi. Florile, rădăcină, frunzele şi scoarţa acestuia au fost folosite de-a lungul timpului pe post de suplimente nutriţionale.

Componentele chimice care se afla în moringa combat ateroscleroza şi bolile de inimă, stimulează sistemul imunitar, au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antioxidante şi de eliminare a tumorilor.

Este bogată în fibre şi curata intestinele de resturi şi toxine. Conţine componente antibiotice eficiente în eliminarea bacteriilor care cauzează gastrica, ulcer şi cancer gastric.

Florile, rădăcină, frunzele şi scoarţă de moringa au fost folosite de-a lungul timpului pe post de suplimente nutriţionale.

Frunzele de moringa conţin vitamine, minerale, aminoacizi esenţiali şi componente vitale. În 100 de grame de frunze uscate de moringa se afla:

– de 9 ori mai multe proteine că în iaurt.
– de 10 ori mai multă vitamina A ca în morcovi
– de 15 ori mai mult potasiu că în banane
– de 17 ori mai mult calciu decât în lapte
– de 12 ori mai multă vitamina C că în portocale
– de 25 de ori mai mult fier decât spanac.

loading...
Loading...

Citește și

De ce te dor umerii

Umerii sunt o articulație complexă, mobilă, alcătuită din oase, ligamente și tendoane. Traumatismele, dar nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.