Atac cu săbii, furci, macete şi pistoale din cauza unei AFACERI! Vezi unde

Scandal cu săbii şi furci în oraşul Drobeta-Turnu-Severin. O familie a fost atacată în propria casă de un clan rival.

Un bărbat de 32 de ani a fost lovit cu sabia în cap şi a ajuns la spital în stare gravă. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe agresori. Aceşti au fugit cu o maşină pe care au abandonat-o la scurt timp după atac.

Au fost momente de panică într-un cartier din Drubeta Turnu Severin. O familie a fost atacată cu săbii, furci şi macete în propria casă de un clan rival.

Tot scandalul ar fi pornit de la o afacere cu un microbuz. Atacatorii s-au simţit înselaţi şi au vrut să se răzbune.

Ca să scape, un tânăr din familia atacată a scos un pistol şi i-a ameninţat pe atacatori. În timpul scandalului un bărbat de 32 de ani a fost lovit cu sabia în cap şi a ajuns la spital.

Atacatorii au fugit cu o maşină pe care au abandonat-o în apropierea locuinţei lor şi apoi au dispărut. Poliţiştii au găsit în ea o furcă şi au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe bătăuşi.

Sursa: www.click.ro

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.